Villa Kreta Nederlands English Luxe villa te huur op Kreta

Gastenboek Villa Thalassa

 

Villa Thalassa

Jullie hadden “het Walhalla” beloofd en we zijn ervan overtuigd geraakt dat het meer is dan dat!

Villa Thalassa: ja, wat moet een mens daar van zeggen? Dat we voor altijd verloren zijn want wat gaat daar nog ooit aan tippen?
Niet alleen de ligging: bijna met je voeten in zee, maar ook de uitrusting: van alle comfort voorziene keuken en badkamers, om nog niet te spreken van die superromantische lichttafeltjes in de slaapkamer!!!! De rust: het lijkt wel of Kreta alleen voor ons gereserveerd werd: niemand aan de linkerzijde en rechts een kweekvijver van groenten en fruit die door de boerin gul uitgedeeld werden. Meestal crossen we op vakantie van her naar der om toch maar niets gemist te hebben maar nu zijn we een beetje met schaamrood op de wangen teruggekeerd met bijna geen foto’s van Kreta, alleen van rond villa Thalassa zelf: maar de verleiding van dit (mag wel gezegd worden:) supergrote zwembad, het terras met de schommelstoel en de zwoele raki-volle avonden en heerlijke zonsopgangen heeft ons gewoon ter plaatse gekluisterd: we konden het ons niet voorstellen dat het ergens in Kreta mooier kon zijn dan hier!
Wat betreft de beheerder van de villa: een schat van een man, altijd lachend en behulpzaam.
Dit was dus een lange uitleg om te zeggen dat we een pracht-vakantie gehad hebben en dat we zeker nog terugkeren “naar het walhalla”!

Wij gingen voor een rustige ontspannen vakantie en vonden in villa Thalassa een paradijs op aarde. We hadden graag nog langer willen blijven…

Alles wat betreft het verblijf in de villa en huurauto was naar wens. Auto werd precies op tijd gebracht.
Ook uw informatie vooraf was heel goed. Verder vonden wij het verblijf in de villa heel fijn, alles is aanwezig, zoals oven, vaatwasser, wasmachine en ook vaatwerk, service is ruim voldoende.
Bij de villa kun je heerlijk buiten zitten, zowel in als uit de zon en in of uit de wind. De ligging is ook goed, je bent snel in een plaats waar je inkopen kan doen en uit eten gaan. Ook de natuur en omgeving zijn erg mooi, zoals nog heel kleine dorpjes en een mooi landschap.
Nogmaals dank voor de prettige samenwerking.

Alles is naar wens gewenst. We hebben een heerlijke ontspannen vakantie op Kreta gehad, mede door toedoen van de accommodatie en natuurlijk, niet geheel onbelangrijk, ons eigen grote privé zwembad!!
Zoals jullie zullen begrijpen hebben we daar het merendeel van onze vakantie doorgebracht. De villa is heel compleet. Kortom, wij zijn uitermate tevreden over de service, de geboden informatie en de huurauto. De beheerder is een uiterst vriendelijke man die onze privacy respecteerde. Wij zijn van plan aankomend jaar wederom een villa te huren via Villa Kreta en komen hier dus nog op terug.

Ook in oktober was het heerlijk op Kreta. Een aangename temperatuur, warm genoeg om te zonnen, te zwemmen en ’s avonds buiten te zitten. Villa Thalassa is een heerlijk ruim en luxe huis dat echt smaakvol ingericht is. De tuin is enorm en al in het eerste jaar zagen we de vruchten aan de nog jonge bomen verschijnen en dronken we thee van verse munt uit de kruidentuin. Ook aten we de verse watermeloen die door het hek met naastgelegen landje was gegroeid.
In het zwembad kun je dobberend op een luchtbedje over de zee uitkijken. Het is heerlijk om wat rond te scharrelen bij de zee en voor je het weet ben je een eind verder geklauterd en bevind je je op een van de kleine strandjes.

Wij hadden de eer om als eerste deze villa te huren. Het huis is zo dichtbij de zee, uniek, en dat geeft rust…..je bent echt op vakantie. Het huis vonden we zeer comfortabel, en eindelijk een goed bed waar ik met mijn lengte van 1.95m. prima in paste. Dus uitgerust weer naar huis. Overigens veel in het royale zwembad gelegen wat heerlijk was met die hoge temperaturen.We willen volgend jaar weer!

Een mooi, groot en super-relaxed huis. Je kan zwemmen in het zwembad, maar je kan ook meteen de zee in (met waterschoentjes). Over de weg loop je binnen 5 minuten naar een paar andere stille baaitjes, of je kan klauteren over de rotsen, dan kom je er ook. Wij hebben in elk geval genoten en veel mooie schelpen en stenen verzameld. We konden ze alleen niet allemaal meenemen, helaas. Dus er liggen er nog een paar. Bedankt voor een heerlijke vakantie!

In juni 2008 was ik één van de eerste gasten in villa Thalassa. Het is een schitterende plek met van alle kanten uitzicht op zee. Als echte zee-liefhebber genoot ik het meest van de directe toegang naar de zee. Vanuit de tuin loop je naar beneden naar het water. Via wat rotsen en handig klimwerk duik je zo de zee in. Ik zwom naar de verschillende strandjes. Ook lopend kan je in 5-10 minuten een aantal strandjes bereiken. De rotsen bij het huis zijn heerlijk om turend over de zee door te brengen.
En als ik een kind zou zijn, zou ik me direct een piraat op een onbewoond eiland voelen.

Villa Thalassa was super! De tuin zal met de tijd nog groener worden wat een meerwaarde zal opleveren.
De beheerder is een zeer aangename, vriendelijke man, altijd klaar ons te helpen toen er een klein probleemke met de stroom was. Jullie mogen ons altijd suggesties mailen voor onze volgende vakantie. De huurauto was ook in orde!

Webdesign