Villa Kreta Nederlands English Luxe villa's te huur op Kreta

Kies uw villa

Nieuws

Zomer

De zomer op Kreta duurt van april tot eind oktober. Het heerlijke klimaat leent zich voor mooie wandelingen in april/mei en september/oktober. Juli en augustus zijn de warmste maanden, heel veel zon-uren, een verfrissende duik, een boekje in de schaduw en lange mooie avonden.


Een greep uit de reacties van onze gasten in het afgelopen jaar:

“Voor de 60ste verjaardag van mijn moeder, zochten wij een leuk verjaardagscadeau. Mijn moeder wilde heel graag met de hele familie (8 pers. + baby) naar Kreta. Via een kennis kwam ik op de villa's van Villa Kreta. Na overleg stelde zij mij voor om voor Villa Kohili te kiezen. Hier hebben wij zeker geen spijt van gehad.

Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door de eigenaresse van de villa. De villa zelf was schoon en netjes, de ligging was goed, op 50 meter van het strand. Geen last van omwonenden. Een heerlijke privé zwembad. En genoeg supermarkten in de buurt.  

Wel is het aan te raden om een auto te huren, hierdoor hadden wij de vrijheid om wat leuke steden in de buurt te bezoeken. Voor ons was deze vakantie ideaal. Lekker met de hele familie genieten van een week zon, zee, privé zwembad en strand. Wij zouden deze villa zeker aanraden. Ook het personeel van Villa Kreta werkte accuraat en altijd te bereiken voor informatie. “

 “ Wij hebben een uitstekend verblijf op Kreta gehad. Villa Triton voldeed volledig aan onze verwachting en de eigenaresse was zeer behulpzaam. Zij begeleidde ons bij nacht en regen om de villa te vinden, had te eten en te drinken op dit late uur en maakte ons uitstekend wegwijs. We willen zeker nog eens terug op vakantie gaan naar het gastvriendelijke Kreta! “

 Villa Thalassa was nog beter dan we hadden gehoopt. Wat een geweldige locatie. Heerlijk zwembad. En wat een prachtige omgeving en mooie zee. We hebben genoten! “

 Villa Eileen ligt prachtig op een werkelijk geweldige plaats, en we hebben enorm genoten.”

 “ We had a great holiday on Crete and we enjoyed Villa Fegarada and everything was okay on car rental. We hope that we will return in next year.”

 


 Voor al uw vragen: via ons aanvraagformulier, per e-mail of telefonisch kunt u ons altijd goed bereiken.

Heeft u onze Facebookpagina al gezien? En ge-liked? Ook op deze manier houden we u op de hoogte van acties en aanbiedingen.
 
het Villa Kreta team

 

Webdesign