Villa Kreta Nederlands English Luxe villa's te huur op Kreta

Kies uw villa

Reserveren

Reserveren/ beschikbaarheid

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn raden wij aan om vroeg te reserveren, met name voor de meivakantie en de periode juli/augustus.
De beschikbaarheid van de villa's is bij ons bekend, en kunt u bij ons opvragen. Waar mogelijk wordt deze getoond op onze website en wekelijks bijgewerkt. Soms kunnen we de beschikbaarheid niet laten zien, bijvoorbeeld omdat het een complex met meerdere villa's betreft. U kunt ons hierover altijd mailen of bellen.


Hoe kunt u een villa en huurauto aanvragen?

Een aanvraag kunt u alleen doen via ons formulier (klik op: aanvraagformulier). Graag volledig invullen. Het is pas een reservering nadat u akkoord bent gegaan met het aanbod. Eventueel kunt u een optie aanvragen voor 1-2 dagen, zodat
u een vlucht kunt uitzoeken.  

 


Wisseldagen

U bent (als dat uitkomt met andere reserveringen) vrij in het aangeven van uw aankomst –en vertrekdag. De minimale huurperiode is een week.


 

Prijzen

De huur van de villa’s staat vermeld bij de omschrijving van de accommodaties. De huur is per week per villa. Huurt u een villa voor bv. 10 nachten dan wordt de huur als volgt berekend: de weekprijs gedeeld door zeven x het aantal nachten.
Bij een reservering brengen wij € 25,- reserveringskosten in rekening.


Borgsom

Bij een reservering van een villa vragen wij een borgsom van € 200,-. Uiterlijk 4 weken na afloop van uw vakantie wordt deze weer op uw rekening overgemaakt. Eventuele schade aan de accommodatie wordt met deze borgsom verrekend als deze door u veroorzaakt is. Mocht het schadebedrag hoger zijn dan de borgsom, dan wordt u voor het meerdere aansprakelijk gesteld.
 


Linnengoed - handdoeken

Linnengoed en handdoeken voor gebruik in huis zijn altijd inbegrepen in de huur. Strandhanddoeken dient u zelf mee te nemen, tenzij anders vermeld.


Max. aantal personen

Bij alle accommodaties staat aangegeven voor hoeveel personen de villa geschikt is. Kinderen tot 2 jaar tellen niet mee bij de bepaling van het maximale aantal personen.


Kinderbed, kinderstoel, autostoeltjes

Op verzoek kan er een kinderbedje worden bijgeplaatst, dit is altijd kosteloos. Een aantal villa’s beschikken over een kinderstoel.
Autostoeltjes van goede kwaliteit worden standaard kosteloos geleverd bij de huurauto’s. Bij kinderen van drie jaar en ouder zorgen we voor stoelverhogers.
 


 

Webdesign