Villa Kreta Nederlands English Luxe villa's te huur op Kreta

Kies uw villa

Over Villa Kreta

Villa Kreta is een verhuurorganisatie, gevestigd in Nederland en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Utrecht. Sinds twintig jaar verhuren wij, met veel plezier, veertig villa’s op Kreta. 

U vindt bij ons geen resorts, geen all-inclusive hotels, maar wel rustig gelegen luxe villa’s met privé zwembad waar niets te wensen overblijft. En in alle gevallen zon, zee, ruimte en rust in overvloed……

Alle villa’s zijn door ons bezocht, gefotografeerd en soms ook uitgeprobeerd. We kennen de eigenaren persoonlijk en hebben regelmatig contact met elkaar. We werken vanuit Nederland, maar zijn uiteraard ook vaak op Kreta. Om de villa’s te bezoeken en om uit te kijken naar nieuwe locaties ver weg van het massa-toerisme.

 Ook een huurauto kunt u bij ons reserveren. De huurauto’s zijn inclusief een volledige verzekering en zonder eigen risico. Het autoverhuurbedrijf waar wij nauw mee samenwerken is gevestigd in Zuid Kreta. U hoeft ons alleen het type auto en uw vluchtgegevens door te geven, de rest doen wij voor u. De auto staat voor u klaar op de luchthaven, of wordt desgewenst afgeleverd bij het huis dat u heeft gehuurd.

Wij geven u graag een persoonlijk advies, als u dat wilt. Neemt u gerust contact met ons op, per email of telefonisch, wat u het prettigste vindt.


 Reserveren

Op ieder moment, 24 uur per dag, kunt u ons aanbod bekijken, reserveringen doen of per email extra informatie opvragen. U krijgt gegarandeerd een snelle reactie, ook ’s avonds of in het weekend. Wij staan in voor de informatie op onze website: u krijgt een goed beeld van de huizen, de villa’s en de omgeving daarvan.

Na uw reservering ontvangt u  het huurcontract, de factuur en de algemene huurvoorwaarden per e-mail. Voor uw betalingen heeft u geen creditcard nodig, dat kan gewoon via internetbankieren.


Vliegtickets boeken

Het enige dat u zelf moet doen is het boeken van de vliegtickets. Voor de meeste villa’s kunt u het beste vliegen naar Heraklion. Bij een klein aantal villa’s is het vliegveld van Chania dichterbij, dat staat duidelijk aangegeven bij de omschrijving van de villa’s. Let op dat u uw tickets boekt bij een reisbureau dat is aangesloten bij de SGR, ofwel direct bij de luchtvaartmaatschappij. Tips hierover vindt u bij tickets op onze website.

Wij raden u aan een goede reis- en een annuleringsverzekering af te sluiten en de accommodatie mee te laten verzekeren.


Uw aankomst op Kreta

Op uw aankomstdag in de villa (of de volgende dag bij late aankomst) wordt u wegwijs gemaakt door de eigenaar of beheerder. U kunt dan ook uw vragen stellen of uitleg krijgen als u dat wilt. U krijgt van ons een aantal telefoonnummers die u kunt bellen als er tijdens uw verblijf iets aan de hand is. U ontvangt van ons een goede routebeschrijving. 

Opvang bij noodgevallen

We hebben een kantoor op Kreta dat u zal bijstaan bij eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Bijvoorbeeld een vervroegde terugkeer naar huis wegens familieomstandigheden of opname in een ziekenhuis: we zullen er alles aan doen om u ook daarbij te helpen. In de meeste gevallen is dat natuurlijk helemaal niet nodig: dan laten we u lekker rustig van uw vakantie genieten.


Onze voorwaarden en uw zekerheden

Onze algemene huurvoorwaarden staan rechts onderaan gepubliceerd op de website: www.villakreta.nl.

We zijn geen reisbureau of reisorganisatie, maar zijn gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen op Kreta. Onze gasten komen niet alleen uit Nederland maar ook uit andere Europese landen.

We hebben veel aandacht besteed aan onze algemene huurvoorwaarden: we durven te stellen dat deze  klantvriendelijk, helder en goed leesbaar zijn. U krijgt van ons een huurovereenkomst waar alle details in zijn vastgelegd. Alle accommodaties/eigenaren hebben een WA-verzekering, die schade dekt voor onze gasten, door enig gebrek aan een accommodatie. Voor de schade die u zelf veroorzaakt aan een accommodatie bent u uiteraard zelf aansprakelijk. Uw AVP (aansprakelijheidsverzekering partikulieren) dekt dit risico. Voorheen noemde men dit de WA-verzekering partikulieren.

Onze service is uitstekend: wij communiceren snel en duidelijk met zowel onze gasten als de eigenaren. Wellicht is de mening van onze gasten uit voorgaande jaren voor u het meest belangrijk: hun ervaringen kunt u lezen in de digitale gastenboeken bij de beschrijvingen van de villa’s.

Webdesign